Leiva lasanje

Kodutohter
Shutterstock

Enamasti jääb majapidamises kõige rohkem järgi leiba, saia või sepikut ja pidevalt peab mõtlema, mida sellega peale hakata. Üks hea võimalus on kasutada seda lasanjeplaatide asemel.

4 portsjonit


1 kg valmis tomatikastet

3/4–1 (umbes 300 g) kuivatatud baguette

2 dl kanapuljongit

200 g parmesani

2 pakki (á 125 g) pühvlimozzarellat

1 pott basiilikut



Riivi parmesan ja viiluta mozzarella. Rebi basiilik lehtedeks.
Määri ahjuvormi põhjale tomatikaste. Aseta peale kiht leiva, saia või sepikuviile. Niisuta kanapuljongiga. Puista peale kiht parmesani, mozzarellat ja basiilikut. Korda kolm korda.

Lõpuks määri peale ohtralt tomatikastet, parmesani ja mozzarellat.
Küpseta 200 kraadi juures umbes pool tundi, kuni lasanje pind on kergelt pruunistunud. Puista peale basiilikulehti.


 

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid