Seenetäidisega suvikõrvitsad
2-4 portsjonit
1-2 suvikõrvitsat, olenevalt suurusest
Täidis:
1 l seeni (kukeseeni, torbikseeni, šampinjone)
2 väikest sibulat
1 sl õli
100 g maitsestatud sulatatud juustu (seenemaitselist)
pisut soola, musta pipart
1 pakk (400 g) külmutatud köögivilja (porgand, hernes, paprika)
½ dl hakitud peterselli
2 sl jahu
150 g riivjuustu
Poolita suvikõrvitsad, kraabi sisu lusikaga välja ja haki peeneks.
Puhasta ja haki seened ning sibul.
Kuumuta pannil õli, lisa seened, sibul ja hakitud suvikõrvitsasisu ning kuumuta umbes viis minutit. Lisa sulatatud juust, maitsesta soola, pipra ja peterselliga. Lisa jahu ja sega läbi.
Pane suvikõrvitsad ahjuvormi ja täida seeneseguga. Raputa peale riivjuust. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 20 minutit. Serveeri koos värske salatiga.