12 tükki
300 g Gulloni ladyfinger (tiramisu) küpsiseid
2 dl kanget kohvi
2 sl Vana Tallinna (soovi korral)
400 g tükeldatud rabarberit
1 dl vett
3 sl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
400 g mascarpone toorjuustu
2 dl vahukoort
PEALE:
Kakaopulbrit
Valmista kõigepealt rabarberikeedis. Keeda rabarberitükke, vett ja suhkrut, kuni rabarber on pehme. Jahuta. Rabarberikeedise võib valmis teha eelmisel päeval.
Sega Vana Tallinna liköör kohviga. Vahusta koor ja mascarpone suhkru ja vanillisuhkruga.
Kasta küpsised kohvi sisse ja lao vaagnale aluminekiht.
Määri peale rabarberikeedist ja kreemi. Seejärel lao teine kiht küpsiseid, määri peale rabarberikeedist. Pane ülejäänud kreem kilekotti, lõika nurk ära ja vajuta kreem koogile. Sõelu peale kakaopulbrit.