Muuda kõledad ja pimedad sügisõhtud magusaks ning turguta oma maitsemeeli ja vaimu tõelise šokolaadisõprade unistusega.
Toidublogija Kristian Neemela on loonud suussulavalt rikkaliku, kuid kerge konsistentsiga šokolaadikoogi retsepti, milles annavad mõn
Lihtne, kuid maitsev kook, mida peab ettevaatlikult jahutama, et see väga ära ei vajuks.
255 g peeneks hakitud piimašokolaadi
4 suurt muna
võid vormi määrimiseks
Lisaks
tuhksuhkrut, vanillijäätist, marju
Vooderda lahtikäiva servaga koogivormi põhi k
Peet, täpsemalt punapeet, on üks levinumaid köögivilju meie toidulaual. Peet on kõrge vitamiini- ja mineraalainete sisaldusega. Selles köögiviljas leidub ohtralt nii C-, B- kui ka E-vitamiini, mineraalainetest magneesiumi, joodi, rauda ja kaaliumi.
See kook jääb eriti mahlane, sest seda küpsetatakse vesivannis. Seepärast pole kook kõva ei äärtest ega pealt.
12 tükki
250 g tumedat šokolaadi
100 g magedat void
3 muna
VORMI MÄÄRIMISEKS:
võid
Määri ahjuvorm (30x25 cm) võiga.
Vedelat pannkoogitainast meenutav tainas küpseb ahjus maagilisel moel kreemjaks mitmekihiliseks koogiks.
Selle koogi võlutrikk seisneb selles, et vormi läheb lihtne tainas, seegi kahtlustäratavalt vedel, aga ahjust väljub kahe- või isegi kolmekihiline k