Igas Eestimaa aias kasvab vähemalt üks punase sõstra põõsas. Kuna marjades on teiste sõstardega võrreldes rohkem vett, sobivad need hästi mahlaks ning mahlast omakorda saab valmistada sorbetti, jäätise kergemat varianti.
Kerge magustoit, mis sobib hästi jõulusöögi lõpetuseks.
4 portsjonit
400 g külmutatud musti sõstraid
3 dl vett
0,5 dl suhkrut
0,5 dl mustasõstralikööri
2 munavalget + 2 sl suhkrut
Pane sõstrad sulama. Keeda vett ja suhkrut 2 minutit. Jahuta.
Katame ühe sünnipäevalaua. Kõik retseptid on kuuele.
Ole loov ja avatud!
Otsi värsket vaheldust traditsioonilisele lõunaserviisile! Erinevaid taldrikuid kombineerides saad palju lustlikuma segasumma-suvila-laua.
Jäised joogid ja söögid on suvel igati omal kohal. Nende lihtsate nippide ja vidinatega näevad jääjoogid ja jäätised lisaks heale maitsele ka väga efektsed välja!
Enamasti pole palju vaja, et toitu või jooki veidi huvitavamalt välja pakkuda.
Vapustavad MiniMeltsi jäätised erinevad nii kuju kui maitse poolest tavalistest jäätistest. Lisaks on tegemist ka väiksema suhkrusisaldusega ning seega tervislikuma jäätisega.
Proovisime lausa 9 erinevat MiniMeltsi jäätist.
Mõni mõnutoit on ka lorite poolest suhteliselt süütu, teine aga kubiseb rasvadest, nii et ainuüksi peale vaatamisest võib paksuks minna.
Vahetevahel mõnutoitudega patustamine pole kurjast, aga mõni hõrgutis on nii kaloreid täis tuubitud, et parem on jät