Reeglite vastu eksimine maksab kätte: purk lööb kaane kummi ja sisu ei sünni süüa.
Säilitamine pole aga muud, kui inimese võitlus eluslooduse loomulike protsessidega.
Ei ole saladus, et aega on meie ruttavas elustiilis ikka ja alati liiga vähe. Aja efektiivsemaks kasutamiseks vajaks me justkui rohkem masinaid, mis lihtsamad kodutööd ära teeksid. Üks neist on pesukuivati. Mugav ja kasulik – räägivad importijad.
Kuivatamine on üks võimalus, kuidas säilitada pikaks ajaks oma aia õunasaaki.
Kuivatamiseks vali magushapud või hapud õunad, ja ikka koos koorega, sest see on kõige tervislikum. Enamik koorib kahjuks õunad ära, sest siis kuivavad lõigud kiiremini.
Kuigi inglased teevad oma jõulukeeksi mitu kuud varem valmis, siis tegelikult jõuab ta ka nädalaga piisavalt maitsestuda.
Kui keeksi söövad ka lapsed, siis peaks rummi asemel kasutama õunamahla.
250 g võid
150 g suhkrut
4 muna
250 g nisujahu
2 tl küpset
Pole sugugi nii, et kui tahad, riputad Tallinnas aga susped korrusmaja rõdule tõmmatud pesunöörile või klopid vaipa seal, kus meeldib: pealinna heakorraeeskiri sätestab siingi kindlad reeglid.
Tallinna linna heakorra eeskirja kohaselt on keelatud kuivat