(10-12 tükki)
Tarvis läheb:
600 g taist kondita sealiha (kvaliteetse sealiha leiad poest Oma Põrsas)
4 õuna
50 grammi kuivatatud ploome
2 sl võidakse1,5 sl jahu
0,5 dl rõõska koort
vett
0,5 sl soola
valget pipart
Tee nii:
* Pane kuivatatud ploomid 3-4 tunniks külma vette ligunema.
* Lõika liha ristikuidu õhukesteks viiludeks ja vasarda kergelt. Puista peale soola ja valget pipart.
* Koori ja viiluta õunad.
* Aseta igale lihatükile paar õunaviilu ja ploom.
* Keera liha rulli ja kinnita rull tiku või tugeva puuvillase niidiga.
* Pruunista rullid pannil igast küljest.
* Lisa pannile natuke vett, pane kaas peale ja lase tasasel tulel küpseda.
* Tõsta rullid kaussi.
* Valmista leemest kaste.