Vürtsikad porgandikotletid

Pille Petersoo
Juta Kübarsepp

Kotletid, mis maitsevad kõigile.

500 g tooreid porgandeid

150 g riivitud juustu

1 dl nisujahu 

0,25–0,5 tl tšillihelbeid 

0,5 tl soola

1 hakitud küüslauguküüs

2 muna

paneerimiseks riivsaia

praadimiseks õli

 

Pese porgandid, soovi korral koori. Riivi peene riiviga.

Sega kausis riivitud porgandid, juust, nisujahu, tšilli, sool, küüslauk ja muna omavahel. Peaksid saama vormitava riivmassi. Kui segu on liiga vedel, siis lisa veel veidi jahu.

Võta kuhjaga supilusikatäis porgandisegu, vormi käte vahel kotletiks. Paneeri riivsaias.

Prae porgandikotletid õlis keskmisel kuumusel mõlemalt poolt kuldseks ja krõbedaks.

 

Sarnased artiklid