Valmimisaeg: 30 minutit
Kogus: neljale-viiele
Vaja läheb:
1 sibul
1 sl õli
3 sojaviinerit või 6-7 šampinjoni
1 porgand
3 kartulit
1 küüslauguküüs
1,5 l keevat vett
1 purk meelepäraseid ube, kurnatult ja loputatult
3 sl tomatipastat
2-3 hapukurki
1 sl (pruuni) suhkrut
2-3 sl maitsepärmi
maitsestamiseks soola, pipart, paprikapulbrit, tšillit
Valmistamine:
Pruunista poti põhjas õlis sibul. Kui sibul hakkab klaasjaks muutuma, lisa seened ja/või sojaviineri tükid ning pruunista veel umbes 3 minuti jagu. Lisa porgand ja kuumuta veel 5 minutit. Sega hulka umbes 1 tl soola.
Lisa kartulid, küüslauguk ning sega. Seejärel lisa keev vesi, tomatipasta ning lase valmida, kuni kartul ja porgand on pehmed. Viimaks lisa oad, hapukurk, suhkur ja muud maitseained.
Lase veel umbes 10 minutit tasasel tulel valmida ja naudi!